KEJAM. Berang Isteri Tak Masak, Apa Yang Suami Lakukan Pada Alat Sulit Isteri Buat Ramai MARAH !!!

| March 19, 2017 | 0 Comments

KEJAM. Berang Isteri Tak Masak, Apa Yang Suami Lakukan Pada Alat Sulit Isteri Buat Ramai MARAH !!!| MedanSeorang lelaki yang dikenali sebagai Abdul 35 tahun, ditahan polis selepas didakwa telah menganiaya isterinya Maisyaroh hingga terpaksa dimasukkan ke hospital.

Tidak hanya dipukul,Kemaluan Maisyaroh juga turut dipotong menggunakan gunting.

Dalam kejadian yang berlaku di Tanjung Mulia Batu 8 Medan kelmarin, suspek dikatakan berang terhadap isteri kerana tidak memasak untuk makan malam.

Katanya ketika ia tanya kenapa tak masak lauk,isterinya tidak peduli dan terus masuk kedalam bilik.

Berang dengan sikap isteri, suspek kemudian bertindak memukul isteri sebelum menggunting sedikit bahagian intimnya dengan gunting .

Isteri yang mengerang kesakitan membuat suspek panik dan melarikan diri. Mangsa kemudian memaklumkan kepada ahli keluarganya untuk mendapat bantuan sebelum membuat laporan polis di Kenit Reskrim Polsek Labuan AKB Punama Jaya.

Suspek yang ditahan semalam mengakui atas kesalahnnya,katanya sehari sebelum kejadian itu mereka bergaduh mulut kerana ia menegur isteri yang terlalu kerap melayan laman media sosial hingga anak mereka yang berumur 8 bulan seperti tidak terurus.

Selain itu suspek juga mengaku mendapat tekanan dari bos nya ditempat ia bekerja. Pada awalnya saya tak berniat untuk memukul dan mencederakan bagian intimnya,ketika kejadian dia turut meludah kemuka saya,selepas itu emosi saya tidak terkawal katanya.

Sumber : Eberita

P.S. 1 – Awek Cun Mesej Minta Nak Pinjam Duit Di FB. Apa Yang Lelaki Ini Balas…. Memang TERKEDU Dan WIN !!!
P.S. 2 – Picit Jerawat Keluar Benda Putih. Korang Tahu Apa Benda Tu? Mesti Korang Takkan Picit Dah !!!
P.S. 3 – PERINGATAN Untuk Ibu Bapa. Bouncer, Rocker Dan Car Seat Boleh MEMBUNUH Si Penggunanya Tanpa Sedar !!!
P.S. 4 – Terlihat Seorang Pakcik Bersama Seorang Budak Hanya Menjamah Nasi Putih Kosong. Apa Yang Wanita Ini Lakukan Buat Pakcik Itu MENANGIS !!!
P.S. 5 – Pelajar Bukan Orang Gaji Minta Padamkan Papan Hitam !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Keluarga

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *