Lelaki Ini Mendukung Seekor Anak Singa Yang Baru Dilahirkan. Reaksi Ibu Singa Ini Buat Ramai TERKEJUT !!!

| April 2, 2017 | 0 Comments

Lelaki Ini Mendukung Seekor Anak Singa Yang Baru Dilahirkan. Reaksi Ibu Singa Ini Buat Ramai TERKEJUT !!! | Sudah jelas dengan sendirinya bahawa kita tidak digalakkan untuk mengusik anak singa, lebih-lebih lagi apabila ibunya berada berhampiran, tetapi itulah yang dilakukan Richard dalam video yang kami kongsikan ini.

Richard ialah seorang pekerja di sebuah pusat pemuliharaan di Afrika Selatan, dan telah menghabiskan bertahun-tahun untuk memperbaiki kemahirannya berinteraksi dengan haiwan.

Dia menjaga haiwan yang baru diselamatkan dan yang belum bersedia untuk dilepaskan ke hutan. Haiwan ini dibawa ke pemuliharaan untuk dijaga dengan rapi. Walaupun tugas ini sangat sukar, Richard membuatkannya kelihatan mudah.

Pada video ini, Richard boleh dilihat bergurau dan bermain dengan anak singa serta ibunya seperti biasa dilakukan kita semua dengan haiwan peliharaan kesayangan kita.

Jelas dilihat di sini bahawa keakraban mereka sangat utuh. Saksikan video menarik ini dan jangan lupa kongsikan dengan kenalan anda. Selamat menonton!

Apabila usia anak singa ini sudah mencecah 18 minggu, mereka sudah cukup kuat untuk dilepaskan ke hutan

Ayah singa ini menanti isteri dan anak-anaknya di luar

Hubungan antara Richard dan singa ini sangat kuat sehinggakan dia boleh melelapkan mata berhampiran dengan haiwan pemangsa tersebut


Sumber : Era Baru

P.S. 1 – Awek Cun Mesej Minta Nak Pinjam Duit Di FB. Apa Yang Lelaki Ini Balas…. Memang TERKEDU Dan WIN !!!
P.S. 2 – Picit Jerawat Keluar Benda Putih. Korang Tahu Apa Benda Tu? Mesti Korang Takkan Picit Dah !!!
P.S. 3 – PERINGATAN Untuk Ibu Bapa. Bouncer, Rocker Dan Car Seat Boleh MEMBUNUH Si Penggunanya Tanpa Sedar !!!
P.S. 4 – Terlihat Seorang Pakcik Bersama Seorang Budak Hanya Menjamah Nasi Putih Kosong. Apa Yang Wanita Ini Lakukan Buat Pakcik Itu MENANGIS !!!
P.S. 5 – Pelajar Bukan Orang Gaji Minta Padamkan Papan Hitam !!!

Tags: , , , , , ,

Category: LUAR NEGARA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *