Ketika Lelaki Ini Sedang Memandu Tiba² Muncul ‘Kelibat’ Yg Buat Dia TERKEJUT !!!

| May 8, 2017 | 0 Comments

Ketika Lelaki Ini Sedang Memandu Tiba² Muncul ‘Kelibat’ Yg Buat Dia TERKEJUT !!! | Pengalaman seram sejuk berjumpa dengan hantu memang menyeramkan. Apatah lagi kalau pengalaman itu dilalui sendirian tanpa berteman.

Begitulah nasib seorang pengguna Facebook yang baru-baru ini telah terserempak dengan sebuah ‘sosok’ yang dipercayai hantu ketika sedang memandu pada waktu malam. 

Menurut Aswan Yap, beliau yang pada waktu itu sedang memandu dan ditemani oleh seorang rakannya telah terserempak ‘benda’ itu semasa beliau sedang memandu melalui kawasan di antara Taman Tasik Perdana dan Bukit Tunku di Kuala Lumpur pada pukul 9.30 malam. 

Sebaik saja tersempak dengan ‘benda’ itu di tengah-tengah jalan, Aswan telah bertindak untuk mengundurkan kenderaannya sehingga ke jalan besar kerana risau sama ada ‘benda’ itu adalah betul-betul hantu atau cubaan untuk merompak.

Aswan turut memuatnaik rakaman daripada dashcam itu ke laman Facebook beliau bagi berkongsi pengalaman ini bersama dengan rakan-rakan beliau di Facebook.

Rakaman yang berdurasi 3 minit itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada rakan-rakan beliau di Facebook. Ada yang berpedapat itu sememangnya hantu dan ada pula yang berpendapat itu sebenarnya adalah cubaan merompak ataupun prank semata-rata.

Mana ada hantu, tak pernah jumpa pun

Memang hantu lah

Mungkin cubaan rompakan

Bagi siapa yang pernah atau biasa melalui jalan ini pada waktu malam, pastinya korang sendiri perasaan yang jalan ini sememangnya sedikit menakutkan, betul tak?

Sumber : Ohmymedia

P.S. 1 – Kisah Sultan Muhammad V Xdapat Masuk Restoran Kerana Penuh. Apa Yg Berlaku Selepas Itu MENGEJUTKAN !!!
P.S. 2 – PELIK. Anjing Ini Tiap² Malam Tenung Pemiliknya Sehingga Lelaki Itu Tidur, Selepas Disiasat Rupa²nya…
P.S. 3 – Ibu Meninggal Dunia Tiada Siapa Jaga Adik Kecil. Kerana Xmahu Ponteng Ini Yang Abang² Lakukan !!!
P.S. 4 – “Saya Selalu Bawa Bekal Makan Tepi Kubur Isteri Saya”. Kisah Cinta Sejati Lelaki Ini Dengan Arwah Isterinya MENYENTUH HATI !!!
P.S. 5 – GERAM. Tergamak Si Anak PAKSA Ayah Buat Loan Dan Ambil Duit Pencen Ayah !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Seram

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *