Si Tanggang Moden. Hanya Hendak Gembirakan Hati Isteri Apa Yg Anak Lelaki Wanita Ini Lakukan Padanya Buat Ramai MARAH !!!

| May 1, 2017 | 0 Comments

Si Tanggang Moden. Hanya Hendak Gembirakan Hati Isteri Apa Yg Anak Lelaki Wanita Ini Lakukan Padanya Buat Ramai MARAH !!! |Kaherah: Kerana mahu menggembirakan hati si isteri, seorang lelaki tergamak menghalau ibunya sendiri dan membiarkan wanita tua berkenaan merempat di tepi jalan.

Seorang petugas membawa Zaynab ke pusat jagaan orang tua selepas ditemui merempat di tepi jalan.

Zaynab Sayed Ghoneim Slim yang berusia 80 tahun menjadi gelandangan di sebatang jalan di bandar Qalyubia selepas dihalau dari rumah oleh anak lelakinya.

Kisah Zaynab mula mendapat perhatian selepas seorang wanita memfailkan aduan kepada Majlis Menteri pada Khamis lalu selepas melihat wanita tua itu tidur di tepi jalan.

Menurut portal berita Al Arabiya, wanita itu turut memohon supaya Zaynab ditempatkan di rumah perlindungan warga tua.

Tidak lama selepas laporan dibuat, Menteri Perpaduan Sosial, Ghada Wal menghantar sekumpulan petugas untuk menyiasat aduan itu.

 Sumber : My Metro

P.S. 1 – Wanita Ini Pasang CCTV Di Rumah Untuk Awasi Kegiatan Kucingnya. Apa Yang Dirakamkan MENGEJUTKAN !!!
P.S. 2 – Setelah Lama Merantau Lelaki Ini Pulang Ke Rumahnya. Reaksi Kucingnya Buat Dia MENANGIS !!!
P.S. 3 – Seorang Kakitangan Zoo Diserang Singa Jantan. Tiba² Muncul Singa Betina Yang Bertindak Untuk….
P.S. 4 – Tiap² Bulan Suami Bagi RM200 Untuk Maknya Tapi Minta Tambah Lagi RM200. Apa Yang Mak Buat Dgn Duit Tu MENGEJUTKAN !!!
P.S. 5 – Dua Pemuda Tahan Teksi Tapi Minta Jangan Guna Meter. Apa Yang Berlaku Seterusnya Buat Pemandu Teksi Itu Bagi Naik Free !!!

Tags: , , , ,

Category: LUAR NEGARA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *