Aku Mimpi ‘DIMADUKAN’ Oleh Isteri. Bila Bangun Apa Yg Aku Lakukan Buat Dia TERKEJUT  !!!

| June 13, 2017 | 0 Comments

Aku Mimpi ‘DIMADUKAN’ Oleh Isteri. Bila Bangun Apa Yg Aku Lakukan Buat Dia TERKEJUT  !!! | Saya seorang suami kepada 2 orang cahaya mata. Baru-baru ini saya bermimpi Isteri saya bernikah lagi satu dengan seorang lelaki dengan erti kata lain, saya telah dimadukan oleh Isteri saya sendiri. Di dalam mimpi itu Isteri saya memakai pakaian pengantin dan sedang bersiap hendak bernikah.

Gambar Sekadar Hiasan

Dia mengarahkan saya untuk menjaga anak kami yang masih kecil. Kemudian setelah Isteri saya dan lelaki itu selesai dan selamat bernikah mereka pulang ke rumah yang saya tinggal sekarang dengan pakaian pengantin. Isteri sekali lagi mengarahkan saya untuk menjaga anak kami sementara Isteri hendak bersama dengan suami barunya.

Isteri berpesan supaya jangan ganggu ketika mereka tengah bersama dan mereka terus masuk ke bilik dan menguncinya. Ketika saya sedang menonton TV dekat ruang tamu saya terdengar gelak ketawa mereka di dalam bilik dan kadang-kadang bunyi suara merengek. Hati saya ketika itu sudah panas. Hanya Allah yang mengetahui betapa sakitnya hati ini. Saya dengan penuh rasa geram dan terus menolak pintu bilik dengan sekuat hati Bertambah geram dan marah apabila melihat mereka sedang bercumbuan di atas katil. Mengigil tubuh badan saya menahan marah. Tersedar dari Tidur dan mimpi itu saya mengucap panjang.

Tersedar dari tidur saya bangun dan lihat Isteri di sebelah saya terus cubit-cubit, tampar Isteri sambil menjerit. Walaupun saya tahu saya hanya bermimpi tapi saya tidak dapat menahan sakit hati. Saya tampar isteri sebab nak balas dendam sebab saya sakit hati. Isteri saya yang tengah sedap tidur terkejut dengan tindakan saya.

Walaupun kejadian ini sudah pun seminggu berlalu namun masih terasa sakit hati itu sehingga ketika menulis perkongsian ini pun hati masih lagi sakit. Allah, lamanya nak hilangkan sakit hati ini. Sekarang barulah saya sedar kenapa ramai wanita marah bila suami hendak berkahwin lain. Saya sudah merasainya walaupun hanya dalam mimpi. Kalaulah ditakdirkan wanita boleh berkahwin lebih dari satu rasanya saya tak sanggup. Ya Allah, betul-betul tak sanggup, mungkin ramai lelaki akan meroyan apabila perempuan boleh berkahwin lebih dari satu.

Jadi sedarlah suami-suami diluar sana, hati perempuan mana sanggup melihat suaminya bersama insan lain. Kalaulah ditakdirkan Isteri boleh bernikah lebih dari satu, anda pun tak sanggup rasanya melihat isteri bersama lelaki lain.

Sekadar luahan hati seorang suami. Jangan kecam saya, sekadar kongsi mimpi yang saya alami.

Sumber : KRT

P.S. 1 – Wanita Ini Pasang CCTV Di Rumah Untuk Awasi Kegiatan Kucingnya. Apa Yang Dirakamkan MENGEJUTKAN !!!
P.S. 2 – Setelah Lama Merantau Lelaki Ini Pulang Ke Rumahnya. Reaksi Kucingnya Buat Dia MENANGIS !!!
P.S. 3 – Seorang Kakitangan Zoo Diserang Singa Jantan. Tiba² Muncul Singa Betina Yang Bertindak Untuk….
P.S. 4 – Tiap² Bulan Suami Bagi RM200 Untuk Maknya Tapi Minta Tambah Lagi RM200. Apa Yang Mak Buat Dgn Duit Tu MENGEJUTKAN !!!
P.S. 5 – Dua Pemuda Tahan Teksi Tapi Minta Jangan Guna Meter. Apa Yang Berlaku Seterusnya Buat Pemandu Teksi Itu Bagi Naik Free !!!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Keluarga

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *