Selepas 20 Tahun Ibu Bapa Ini Jumpa Semula Dgn Penerima Jantung Anaknya. Apa Yg Mereka Lakukan Buat Ramai SEDIH !!!

| June 6, 2017 | 0 Comments

Selepas 20 Tahun Ibu Bapa Ini Jumpa Semula Dgn Penerima Jantung Anaknya. Apa Yg Mereka Lakukan Buat Ramai SEDIH !!! | Kehilangan anak buat selama-lamanya adalah kenangan paling buruk yang dialami leh ibu bapa. Siapa sahaja yang tidak sayang anak? Anak yang dikandung selama 9 bulan lamanya dan kemudian pergi buat selamanya. Sangat menyakitkan!

Kejadian ini telah menimpa Daniel dan Shirley Mason apabila anak perempuan bernama Nicky yang meninggal dunia 20 tahun lalu semasa dia hanya berusia 18 tahun.

Dia meninggal dalam tragedi kemalangan ketika dia sedang berjalan ke rumah kawannya. Kedua-dua saraf tunjang dan bahagian otaknya telah patah menyebabkan kematiannya.

Walaupun dalam keadaan yang paling sukar ketika itu, Mason akhirnya telah mendermakan organ Nicky kepada mereka yang memerlukan kerana dia tahu Nicky mahu melakukan perkara itu.

Jantungnya telah berjaya dipindahkan kepada seorang wanita yang bernama Inger Jensen, yang telah memenangi pingat emas dalam acara renang di Olympic Transplant Games pada tahun 1999. Mereka tidak pernah bertemu sejak itu sehingga pada baru-baru ini mereka dipertemukan…

Apabila mereka akhirnya bertemu, ia seolah-olah seperti perjumpaan semula. Akhirnya selepas 20 tahun Mason dapat mendengar kembali degup jantung anaknya…

Sumber : Era Baru

P.S. 1 – Kisah Sultan Muhammad V Xdapat Masuk Restoran Kerana Penuh. Apa Yg Berlaku Selepas Itu MENGEJUTKAN !!!
P.S. 2 – PELIK. Anjing Ini Tiap² Malam Tenung Pemiliknya Sehingga Lelaki Itu Tidur, Selepas Disiasat Rupa²nya…
P.S. 3 – Ibu Meninggal Dunia Tiada Siapa Jaga Adik Kecil. Kerana Xmahu Ponteng Ini Yang Abang² Lakukan !!!
P.S. 4 – “Saya Selalu Bawa Bekal Makan Tepi Kubur Isteri Saya”. Kisah Cinta Sejati Lelaki Ini Dengan Arwah Isterinya MENYENTUH HATI !!!
P.S. 5 – GERAM. Tergamak Si Anak PAKSA Ayah Buat Loan Dan Ambil Duit Pencen Ayah !!!

Tags: , , , ,

Category: KISAH KEHIDUPAN

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *