Kanak² Ini Makan Lipas Dan Minum Air Tandas Disisi Mayat Ibunya. PUNCANYA Buat Ramai SEBAK !!!

| August 20, 2017 | 0 Comments

Kanak² Ini Makan Lipas Dan Minum Air Tandas Disisi Mayat Ibunya. PUNCANYA Buat Ramai SEBAK !!! | Berpatang maut sebelum ajal,itulah kata yang sesuai pada seorang bayi perempuan berusia 1 tahun apabila terselamat dalam situasi yang tiada siapapun mahukan.

Atacy di percayai memakan lipas dam minum air tandas selama 2 minggu kerana ibunya Sandra Jones meninggal dunia.

Sebelum dijumpai, keluarga Sandra bimbang kerana sudah lama tidak mendengar kabar dua beranak itu,mereka meminta supaya penjaga bagunan Ronald Megan membuka pintu Apartmen untuk memastikan keadaan Sandra dan bayi perempuannya.

Sebaik pintu dibuka,Ronald terkejut dengan bau busuk yang menyengat dari dalam Apartmen tersebut,kotor,berbau busuk dan juga banyak kepala lipas di lantai,lipas hidup juga berkeliaran di sana sini.

Dia juga menemui Stacy berlumuran dengan najis,lebih mengejutkan Ronald menjumpai mayat Sandra yang sudah reput dan berulat di bilik mandi.

Diduga bayi malang tersebut memakan lipas dan meminum air tandas untuk bertahan hidup.

Siasatan awal mendapati Sandra dipercayai meninggal akibat tergelincir lalu kepala terhantuk pada tub mandi. Berdasarkan keadaan mayat,sandra di anggarkan meninggal sejak dua minggu lalu.

Ini satu keajaiban bagaimana dia bisa selamat,dia terpaksa makan lipas kerana kebulur,keadaan rumah sangat menjijikkan,tapi syukurlah dia seamat dan dia sudah dibawa kebilik kecemasan, katanya.

Kredit : Eberita

Tags: , , , ,

Category: Kisah Keluarga

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *