Wanita Mengidam Makan 1 Tan Bedak. Apa Yg Jadi Kat Anaknya Lepas Lahir Amat MENGEJUTKAN !!!

| August 17, 2017 | 1 Comment

Wanita Mengidam Makan 1 Tan Bedak. Apa Yg Jadi Kat Anaknya Lepas Lahir Amat MENGEJUTKAN !!! | Pelik tapi benar. Seorang wanita dan juga ibu dari Britain mendedahkan “makanan” kesukaannya iaitu bedak talkum dan pernah menelan sebanyak 1 tan bedak talkum ketika sarapan dan juga waktu menonton televisyen.

Wanita yang dikenali sebagai Lizzie Foster berusia 25 tahun ini memberitahu ketagihan itu bermula sejak dia melahirkan anak pertamanya. Selain itu, Foster juga sanggup berhabis wang sebanyak RM5,000 semata-mata untuk membeli pelbagai jenis bedak talkum.

Menurut doktor, ketagihan itu berlaku disebabkan Foster kekurangan vitamin D atau zat besi ketika mengandung. Foster juga sering kali batuk-batuk dan mengalami kejang di perut dan mungkin ianya berpunca dari bedak tersebut.


Tetapi selepas bersalin, sifat pelik suka makan bedak dia pun hilang. Doktor ramai anaknya akan dapat penyakit kurang vitamin tetapi peliknya bayinya sihat dan normal seperti bayi-bayi lain. Dan paling best sekali apa yang jadi kat anaknya, muka dan badan anaknya putih seperti bedak !!!

P.S. 1 – Kisah Sultan Muhammad V Xdapat Masuk Restoran Kerana Penuh. Apa Yg Berlaku Selepas Itu MENGEJUTKAN !!!
P.S. 2 – PELIK. Anjing Ini Tiap² Malam Tenung Pemiliknya Sehingga Lelaki Itu Tidur, Selepas Disiasat Rupa²nya…
P.S. 3 – Ibu Meninggal Dunia Tiada Siapa Jaga Adik Kecil. Kerana Xmahu Ponteng Ini Yang Abang² Lakukan !!!
P.S. 4 – “Saya Selalu Bawa Bekal Makan Tepi Kubur Isteri Saya”. Kisah Cinta Sejati Lelaki Ini Dengan Arwah Isterinya MENYENTUH HATI !!!
P.S. 5 – GERAM. Tergamak Si Anak PAKSA Ayah Buat Loan Dan Ambil Duit Pencen Ayah !!!

Tags: , , , ,

Category: LUAR NEGARA

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. siti hanis says:

    tabiat diri sendri melatah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *