Video VIRAL Jurusolek Melatah Yg Buat Netizen Terhibur. Inilah Cerita SEBENAR Disebalik Video Itu !!!

| August 12, 2017 | 0 Comments

Video VIRAL Jurusolek Melatah Yg Buat Netizen Terhibur. Inilah Cerita SEBENAR Disebalik Video Itu !!! | Baru-baru ini tular menerusi media sosial apabila seorang jurusolek yang melatah ‘ditembak’ lebih dua kali selepas mendengar beberapa kali bunyi das tembakan dekat padang sasar.

Jangan risau, tak ada sesiapa pun yang terkorban di situ iaitu satu lokasi set pengambaraan sebuah drama…Video lucu itu boleh didapati dalam semua laman sosial. Taip sahaja kata kuncinya, pasti akan terkeluar video tersebut.

Biasanya kalau kita tengok orang melatah, dia mesti akan mencarut atau mengeluarkan kata-kata kesat kan. Tapi ni lain pula apabila jurusolek yang dikenali sebagai Mansur ini melatah.

Dia kelihatan telah ‘tumbang’ setiap kali dia mendengar bunyi das tembakan di padang sasar tu. Bukan setakat dengar je, dia tengah nak cuba menembak pun boleh melatah juga.

Difahamkan ketika itu krew produkti Dark Wave sedang menjalankan pengambaran bagi drama Mr. Delicious yang akan disiarkan di saluran Hypp TV.

Ieda Moin, yang juga merupakan salah seorang pelakon sering melatah juga ada dekat set pengambarana tersebut.

Apa yang lebh melucukan ialah apabila dia ‘mati ditembak’, orang di sekelilingnya akan menyelamatkan dia dan segera menyedarkannya semula.

Ramai netizen yang turut terhibur dengan video tersebut. Walaupun sebenarnya melatah ini penat kalau korang nak tahu.

Kesian sebenarnya kalau tengok orang yang melatah, tambah lagi bila kawan-kawan mengusik, lagi kuat latahnya tu. Kadang-kadang, orang yang melatah itu boleh mencederakan orang di sekelilingnya tanpa disedarinya.

Jadi, jangan nak suka sangat kacau orang latah… Sekali sekala nak kacau tu takpe, tapi tengok keadaan sekeliling, bahaya atau tak kalau nak kacau orang latah ni.

Buatnya dia tengah pegang pisau, awak kacau dia pula, haaa mendapat lah kejadian berdarah dekat situ.

Kredit – MYNEWSHUB.

P.S. 1 – Kisah Sultan Muhammad V Xdapat Masuk Restoran Kerana Penuh. Apa Yg Berlaku Selepas Itu MENGEJUTKAN !!!
P.S. 2 – PELIK. Anjing Ini Tiap² Malam Tenung Pemiliknya Sehingga Lelaki Itu Tidur, Selepas Disiasat Rupa²nya…
P.S. 3 – Ibu Meninggal Dunia Tiada Siapa Jaga Adik Kecil. Kerana Xmahu Ponteng Ini Yang Abang² Lakukan !!!
P.S. 4 – “Saya Selalu Bawa Bekal Makan Tepi Kubur Isteri Saya”. Kisah Cinta Sejati Lelaki Ini Dengan Arwah Isterinya MENYENTUH HATI !!!
P.S. 5 – GERAM. Tergamak Si Anak PAKSA Ayah Buat Loan Dan Ambil Duit Pencen Ayah !!!

Tags: , , , , ,

Category: Kisah Viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *