BERANG Makanan Yg Dipesan Lambat Sampai. Tindakan Lelaki Ini Masuk Ke Dapur MENGEJUTKAN !!!

| September 18, 2017 | 0 Comments

BERANG Makanan Yg Dipesan Lambat Sampai. Tindakan Lelaki Ini Masuk Ke Dapur MENGEJUTKAN !!! | MALAYSIA TULAR : Pernahkah anda benar-benar marah apabila makanan yang anda pesan tidak dihantar tepat pada waktunya? Anda bukan satu-satunya yang berasa begitu kerana lelaki penghantar makanan ini merasakan perkara yang sama!

Baru-baru ini, video seorang lelaki penghantar makanan yang tidak sabar menjadi tular di media sosial. Ramai yang menganggap dia sedang menunggu lama untuk makanan yang sepatutnya dihantar untuk disiapkan.

Selepas beberapa lama, dia tidak dapat berdiri menunggu lagi dan memutuskan untuk memasak dengan sendiri. Dia kemudian masuk ke dapur restoran dan mula memasak makanan itu sendiri jadi dia tidak perlu menunggu lagi.

Sebahagian daripada mereka memuji lelaki ini kerana berusaha untuk memastikan makanan dihantar kepada pelanggan tepat pada waktunya. Walau bagaimanapun, pengguna lain berpendapat bahawa ia mungkin menjejaskan kualiti makanan.

“Jadi, itulah sebabnya makanan saya terasa begitu teruk!” Kata seorang pengguna. Jika ini berlaku di banyak restoran, makanan mungkin tidak setanding dengan tukang masak yang sebenar, tetapi anda tidak boleh mengharapkan pelanggan harus menunggu masa yang sangat lama untuk pesanan tiba!

Apa yang anda fikirkan? Kongsikan dengan kami.

Kredit : Era Baru

Tags: , , , , ,

Category: Kisah Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *