Kerana Percaya Amalan Karut Apa Yg Suami Isteri Lakukan Pada Bayi 6 Bulan Ini Buat Ramai MARAH !!!

| September 10, 2017 | 0 Comments

Kerana Percaya Amalan Karut Apa Yg Suami Isteri Lakukan Pada Bayi 6 Bulan Ini Buat Ramai MARAH !!! | MALAYSIA TULAR – kerana percaya dengan amalan karut sepasang suami sanggup mengikut nasihat bomoh,konon untuk memperolehi zuriat si suami perlu melakukan s3ks dengan bayi perempuan.

 

 

JIRAN MEMPUNYAI BAYI BERUSIA 6 BULAN

 

Kebetulan jiran suami isteri berkenan memiiki bayi perempuan berusia 6 bulan.suami Muktahar 30 dan isteri berpakat untuk menjadikan bayi berkenan sebagai sasaran.

Ibu mangsa yang bersahabat baik dengan kedua suspek berkenan tidak menaruh sembarang kecurigaan ketika pasangan itu bermain main dengan mangsa.

 

ISTERI BANTU SUAMI

 

Menurut laporan, isteri Muktakar di katakan memegang kedua belah kaki bayi, sementara itu suaminya mer0g0lnya tanpa belas kasihan.

Akibat dari kejadian itu bayi yang diberi nama Khadija itu mengalami kecederaan di bagian kemaluan.Katanya ketika pihak doktor membuat pembedahan,sperma masih keluar dari alat sulit bayi.

Muktakar dan isteri ditahan sementara menunggu pembicaraan,takut mendapat hukuman berat kedua suspek nekad melantik 10 orang peguam untuk membela dirinya,mereka juga telah mengugut ayah khadija yang tidak mampu mengupah peguam untuk mendapatkan keadilan.

Bagaimanapun satu kompen telah di adakan di media sosial oleh beberapa orang individu untuk memungut derma bagi menanggung kos peguam.

Hal itu juga telah menarik perhatian peresident Nigeri Aisha Buhari dan Emir Kano Muhammad Sanusi II.

Pesuruhjaya Maklumat negeri kano Muhammad Garba berkata kerajaan negeri itu telah berjanji memberi keadilan pada Khadija.

Kami sangat sedih dengan kejadian,bayi 6 bulan di r0g0l oleh jiran,kerajaan akan mendakwa siapa sahaja yang bersalah dan akan dihukum denga berat ujar Garba.

Sumber : Eberita

Tags: , , , ,

Category: Kisah Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *