Wanita Sarat Mengandung Ini Tiba² Melahirkan Anaknya Sambil Berdiri. Apa Yg Berlaku Slps Itu Buat Ramai TERGAMAM !!!

| September 5, 2017 | 0 Comments

Wanita Sarat Mengandung Ini Tiba² Melahirkan Anaknya Sambil Berdiri. Apa Yg Berlaku Slps Itu Buat Ramai TERGAMAM !!! | MALAYSIA TULAR – Wanita sarat mengandung itu terus memegang perutnya selepas mendapati air ketubannya pecah dan pada masa yang sama melahirkan anaknya sambil berdiri.

 

 

Rakaman video seorang wanita mengandung melahirkan anak di tengah jalan tular selepas dia dengan selambanya menjinjing bayi dan berjalan pulang.

 

BERLAKU DI CHINA

 

Kejadian itu berlaku di Yunfu, wilayah Guangdong di China pada 2 September lalu apabila wanita ini sedang membeli barang di sebuah kedai.

Wanita sarat mengandung itu terus memegang perutnya selepas mendapati air ketubannya pecah, lalu melahirkan anak sambil berdiri.

 

BAYI ATAS JALAN

 

Daily Mail memetik laporan news163.com melaporkan rakaman video itu tular di laman sosial selepas orang ramai terkejut melihat bayi baru lahir di atas jalan raya bersama ibunya yang beranak sambil berdiri.

Dalam satu lagi rakaman kelihatan ambulans dan pegawai perubatan datang membantu wanita dan bayi tersebut dengan membalut serta menempatkan bayi itu di atas kerusi di tengah jalan.

 

PULANG KE RUMAH

 

Selepas itu, wanita tersebut mendukung bayinya berserta beg barangan dan berjalan pulang dengan baju berlumuran darah.

Orang ramai yang mengelilingi wanita itu bukan sahaja terkejut dengan kejadian itu, malah tergamam dengan kelakuan ibu tersebut yang mampu berjalan pulang bersama bayi dan barang yang dibeli.

 

VIDEO 

 

Kredit : FMT

Tags: , , , ,

Category: Kisah Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *